Selasa, 27 November 2012

Coral Wonderland





Ceritanya pasal hari tu ayah ada beli tiket buy 1 free 1 untuk masuk sini kat MITC ada MATTA Fair masa tu.

Kalau tak ni nak masuk RM30 utk dewasa dan RM20 kanak..

Kalau anak sorang ok ler lagi kan..ni dah 4 org anak..telan air liur je klu masuk xde diskaun gitu.. tapi Zahran dgn Zafry free je hehe.

Kiranya jumlah yg kene bayar cuma RM50 jelah..

Coral Wonderland ni ada kat Dataran Pahlawan kat Banda Hilir Melaka.

Tak rugi gi sana...macam2 ada.. sediakan duit jelah hehe. Tapi kitorg terus tuju sini je..kang klu menyinggah mana2 tempat..5 jam dok dlm tu pun tak terasa hehe..

Kitorg g ni hari Rabu..waktu tu sekolah lagi, Lepas budak2 ni balik mengaji dlm kul 3.30pm..kitorg bertolak ler ke sana. Sebelum ni pernah ler nak g hari Sabtu camtu tapi biasanya kat Banda Hilir mmg jem teruk sbb byk sgt org nak g sana... parking pun susah nak cari.

Apapun bestlah dok dlm tu sbb masa tu kitorg je yg ada hehe...nak guling2 golek2 pun selamba je.. korek idung pun xpe hahaha...

Masuk dlm tu nanti diorg kasi kertas soalan tau. Mcm nak jawab peksa SPM plak aku rasa berdebar haha.. Setiap tempat yg kita g kene jawab satu soalan dan dia ada sediakan cop utk cop jawapan. Pilihan jawapan dia dua je hihihi..tapi cam susah gak ler nak pk..

Seronoklah anak2 dpt tengok spesis ikan dan hidupan laut yg tak pernah dilihat... dia tau ikan goreng je hahaha...tak pun Spongebob, Patrick, En Krab, Squidward hihihi...

Nota jari : Seronok bawa anak2 berjalan bila diorg dah tahu dan nak tahu... tapi tak suka makan tauhu haha..

1 bunga tulip:

Syaza Syahira berkata...

mcm sronok je..tp nk g kena time weekend la pula..confirm jam..

Hi! Sy nak invite tuan punya blog dan yg lain2 utk join contest dr blog QIOS. Senang je, cuma cadangkan sambungan nama blog QIOS. Cth, QIOSity. Jom! www.qiostestblog.blogspot.com

Hatiku

Related Posts with Thumbnails
 
Design by Amanda @ BloggerBuster