Selasa, 20 Oktober 2009

Baru hehe..




Cepat aje aku membelinye..

Kekok sungguh rasa tanpa ada bekas air panas ni hehe..

Saje pilih warna yg ni..tak ler mudah nampak kotor..harga RM129.90

5 bunga tulip:

julietchun berkata...

senang nak buat susu baby nanti kn :D

yulies berkata...

nor, aku pun pakai camtu.. apa brand tah lupa plak. lama dh pakai sejak ff lahir.. nnti kalau dh panas ko off.. aku penah tak off seminggu.. habis cair yg first one..

Tirana berkata...

tak mahal sangat kan? Boleh la beli satu nanti.

♥nrina♥ berkata...

julietchun:
hmm..budak2 ni dia nak masa tu jugak..kalau nak tunggu air mendidih..mendidih jugak ler telinga ni nak dengar dia melalak hehe..

yulie:
itulah..aku off lepas dah panas..on masa nak gune je..dulu aku on je hehe..

kak tirana:
ada harga yg lebih murah. tapi tengok liter ler..ade gak yg lebih mahal sbb lebih byk fungsi..

Tie berkata...

Harga tu okay laa...

Kak tie ada satu, tapi tak guna sebab asyik masuk semut laa.. Sakit hati betul. Nrina sentiasa on ke ?

Kak tie offkan bila dah masak. Agaknya sebab tu semut masuk..bila dah sejuk.Takut tak terbayar pulak billnya...

Hatiku

Related Posts with Thumbnails
 
Design by Amanda @ BloggerBuster