Isnin, 4 Mei 2009

Tambah lagi setahun..

Selamat Ulangtahun Kelahiran untuk Suami Yang Tersayang..

Hari ni genap umurnya hmm...boleh bitau ke? hehe..

Biarlah rahsia pasal yg pasti angkanya makin meningkat dan memberi maksud semakin tua hehe..

Maaf ayah pasal mama kebuntuan idea nak bagi apa..segalanya dah beli kat Bandung hihi..

Cuma satu hadiah ni saje yg mampu mama beri tp leh bukak pd hujung tahun ni hihihi..



Semoga ayah sentiasa bahagia dgn apa yg ayah lakukan sama ada untuk diri sendiri dan keluarga..mama sentiasa beri sokongan dan akan percayakan ayah sepenuh hati mama..

Mama sayang ayah mmuah..mmuah..

5 bunga tulip:

kayteeze berkata...

Wah.... happy birthday utk hubby nrina... moga2 sentiasa bahagia bersama nrina dan anak2.

Itu tentu hadiah yang paling istimewa utknya..hehehe........

yulies berkata...

wooow!!! tahniahhhh
pstt: aku pelik tau nape ko tak update2 blog.. rupanyaaa aku lupa nk tukar link ko.. heheheheheh..

Yanti Suhaini Binti Ibrahim berkata...

Congratulations.... bestnyaaa.. doakan lepas ni giliran Aini pulak ya :P

+ iNaMoRaTa + berkata...

hehe..
bestnye..
tahniah kak nrina..
semoga dpt anak ramai2..hehehe

kin hashim berkata...

tahniah...insyaAllah,akan bertambah la sorang lagi umat nabi Muhammad saw :).

Hatiku

Related Posts with Thumbnails
 
Design by Amanda @ BloggerBuster