Isnin, 18 Mei 2009

Tak tau..

Salam semua..

Maaf dah lama tak update pasal keadaan mmg amat tidak mengizinkan..

Sekarang ni mak dan baba masuk wad kat Hospital Melaka..sorang kat wad lama sorang lagi kat wad baru..

Aku pun akan tempah jugak wad tu nanti hihi..

Masalahnya hari ni lepas jaga mak malam tadi..aku jadi pitam..letih bertimpa2..pegi balik tengok mak dan baba..dan berjaga malam pasal mak banyak sgt kerenah..

Sekarang aku tengah berehat dan kebetulan Zarfan bukak komputer..sejak dah pandai ni sesuke ati dia je tekan suis tu..

So aku yg kebetulan lepas borak dgn kakak ipar dan bincang sape yg perlu jaga mak malam ni..terus g kat komputer dan tengok ape yg patut aku tengok sambil melayan badan aku yg menggigil kelemahan ni.

Aku tak demam tapi lemah..mungkin pasal mengandung ataupun rehat yg tak cukup. Tapi nak rehat pun susah pasal risau mak takde sape nak jaga malam ni dan hari2 yg seterusnya..semua org sibuk..serba salah dibuatnya.

Ntahlah..buat masa ni mmg takde ape yg menarik pun nak aku ceritakan..cerita sedih dan membosankan ade ler..

Oklah..aku perlu sambung rehat hari ni..besok kalau dah baik tapi tak baik pun aku perlu gagahkan diri untuk jaga mak kat hospital tu pasal dia tak nak ditinggalkan keseorgan..

Jumpe lagi ye..

2 bunga tulip:

kayteeze berkata...

Aduh Nrina.... kesiannya..

Kak tie ni jauh gak, kalau dekat2 ingin nak jenguk nrina tu. Nak buat macam mana, masa ni lah kita kena berbakti dengan mak dan ayah kita, kannn...........

Jaga diri baik2, insyaallah...anak dlm kandungan tu mesti baik hati dan rajin macam ibunya... hehe...

De' Sal berkata...

Sabarlah ya,tabahkan hati,masa nilah kita perlu berkorban untuk mak kita.

Hatiku

Related Posts with Thumbnails
 
Design by Amanda @ BloggerBuster