Sabtu, 30 Mei 2009

Alhamdulillah

Zikry ni ada peperiksaan masa aku tengah berulang alik ke hospital. Tak sempat pun nak ulangkaji ke ape ke dgn dia so pepandai dia jelah jawab soklan peksa tu.

Aku sebagai ibu ni mmg risau sgtlah seperti mana aku sendiri yg nak amik periksa tu hihi..

Bila amik dia dari sekolah..cikgu bitau..Zikrylah pelajar yg paling lambat hantar kertas soklan peksa tu..

Dalam kepala hotak aku ni..aku tak letak harapan yg tinggi utk dia dapat jawab semua soklan..tak kisahlah pasal ini baru pertama kali dia periksa..

Tapi perkara yg amat memeranjatkan bila cikgu bitau keputusan periksa tu..dan keterperanjatan aku tu bukan je pd aku tapi pd cikgu jugak pasal mmg tak disangka pencapaian Zikry tu..yg ditarget dapat nombor 1 rupanya tak dapat..

Jadi ini seolah pengubat luka dan kepenatan aku selama berkorban jaga mak. Ada gak perkara yg buat aku gembira hihi..

Geram aku bila BM dia dapat C..mmg hancus jawapan dia utk kertas BM tu..


Nombor 2 pun jadilah..tp yg dapat nombor 1 tu makwe Zikry yg nama Intan tu hihi..

6 bunga tulip:

Tirana berkata...

Nrina..Jangan risau sangat..zikry tu baru tadika..nanti dia nak amik SPM, masa tu baru risau..hehehe..

kayteeze berkata...

Ha ha ha......

betul kata Tirana tu...

Kira baguslah tu... So, jangan bimbang laa....

haruan tasek berkata...

kacewa seni dapat e sob..sob..sob

Suzi berkata...

betul tu jgn risau sgt baru tadika.
anak akak kat sini year 3 belum ada exam....tak tahu mcm mana cikgu2 kat sini menialai pencapaian...setaip thn ada report juga. risau gak balik m'sia nanti kena kejutan ...

Lynda berkata...

terror apa...

yulies berkata...

nor! tereerr la anak ko. agaknyaa dia bg chance kat awekk dia kot??? lawakkklaaaa.. hheee (hehe, kalau aku pun nervous kot even skolah tadika ;D)

Hatiku

Related Posts with Thumbnails
 
Design by Amanda @ BloggerBuster