Rabu, 6 Mei 2009

Sekali Borong..



Jangan terkejut..

Aku hanya jual kain je tp tak jual susu dan huggies hihi..

Yang tu stok utk setengah tahun..harap2lah..

Kebetulan hari Jumaat tu masa baca sokabar..adalah tawaran istimewa kat Giant. Beli pakai kotak je..punyelah dasyat harga dia..

Sebenarnya aku dah lama cari tp baru ni jumpe so daripada aku tetiap bulan survey mana pasaraya yg murah harga susu ni..lebih baik aku beli sekotak dan mmg sah2 harga murah..

Huggies Dry Comfort L60X3 : RM89.49
Huggies Dry Comfort XL54X3 : RM89.49
Dutch Lady Coklat 123X12 : RM208.99
Dutch Lady Coklat 456X12 : RM208.99

So lepas ni aku dapatlah habiskan duit utk benda lain hihihi..opss..jgn potong elaun ye ayah..

5 bunga tulip:

kayteeze berkata...

Eh, susu tu tahan lama ke ? Tak tengok expiry date tu ??

Kang tak pasal2 rugi je... tengok betul2 nrina....

Tirana berkata...

Amboi..banyaknya dia memborong....kak tirana dah lepas dah bab2 beli pampers dan susu baby..hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

amboi2 kemain lagi duk borong

+ iNaMoRaTa + berkata...

waahh..
borong abis gitu..
hahaha..
pas ni leh blanja farina..yea3..

kin hashim berkata...

amboi...beli barang macam nak meniaga... tu lah, selagi ada anak2 kecik, tak habis2 beli pampes dan susu!

Hatiku

Related Posts with Thumbnails
 
Design by Amanda @ BloggerBuster