Jumaat, 17 April 2009

Sambungan tergendala

Sambung kat sini jelah memandangkan aku punye blog tu dah penuh gambar hehe..

So blog ni kira cam kosong dan semak sikitlah..maklumlah baru pindah rumah..amik masa sikitlah nak dandan hehe..


masuk meja ni..dah 3 kali pindah hehe..memula makan kat dlm pastuh budak2 ni nak mandi so naik kat atas..pastuh diorg asyik nak main kat kolam yg dalam so pindahlah duduk lepak sini lak..sambil bawak sarapan yg mana boleh hehe..


yang Zarfan makan tu kuih serabai..betullah kat sini pun pakai nama tu tp aku cari gula merah tu takde lak..kalau pai, waffle dia letak plak gule tu hish..so tak bestlah takde nak cicah gule..


diorg ni semua ikut aku hehe..selimutkan kaki..









Ok..itu je gambar yg tergendala tadi hehe..

3 bunga tulip:

kayteeze berkata...

Haa.....tu laaa......

Banyak sangat perabutnya, kan kena halau...ekekeke....

Nrina....jangan bubuh banyak sangat widget tu... kak tie susah nak bukak. Blog yang lama tu terpaksa tunggu lama baru boleh keluar gambar... ingat tau !!

Ooo...lupa nak cakap.. tahniahlah kerana kena pindah rumah, kih kih !! Selamat berhias...!!

kayteeze berkata...

Nrina.....

Cuba tetapkan paling maksima, 3 gambar je dlm setiap entry. Dan , setiap page tu setkan 3-5 entry je. Jadi, taklah berat blog Nrina nanti. Kak tie ni cakap berdasarkan pengalaman je....

Nanti banyak lagi nasihat yang teman2 lain bagi. Oklah...toksah terburu2 nak hias rumah baru ni... nanti keletihan pulak....hehe...

@LiYaNNuaR berkata...

wah... bpindah rumah yekkk... dtg nak mlawat... hehehe

Hatiku

Related Posts with Thumbnails
 
Design by Amanda @ BloggerBuster