Sabtu, 30 Januari 2010

Sepet



Sepet..

Bukanlah mata idaman org yg nak cantik.

Biasanya org nak mata yg berkelopak..bermata galak..bulu mata yg lebat dan lentik.

Aku tak terlepas nak merasa tu sume masa zaman muda aku dulu..
Sanggup amik pensil utk bentukkan mata menjadi ada kelopak..punyelah luas dunia ni aku dapat tengok dgn adanya kelopak mata.

Tapi hakikatnya..aku kene menerima camnepun aku buat kelopak tu..mata aku tetap kembali sepet.

Mata yg kat atas tu ade ler sikit kelopak..yg sebenarnya mata aku takde kelopak langsung pun hehe..kejadian tu terjadi mcm gerhana jugaklah..jarang2 berlaku jadi aku tak nak lepaskan peluang utk amik gambar hehe..

Korang paham tak makna kelopak pada aku ni..iaitu ada lipatan kat atas bulu mata tu hehe..

3 bunga tulip:

yulie elveera berkata...

wei aku paham sgtt! haha
camni, ko pakai la contact lense. pastu belajar smokey eyes. haha tapi susah gak. aku dh diajar pun tak reti2...
tapi the shortest way, ko beli mascara & pakai eye shadow kaler gelap. mau zoff takmo baik indon kang..

psst: kalau jadi ahad ni aku buat kek ko, pastu amik sendiri kat hospital melaka isnin ye. nnti apa2 hal aku calling2

Tie berkata...

Kak tie pun rasa gitu gak. Kita selalu kena sindir, macam chinese. Anak bongsu kak tie je matam melayu.. rasa bangga pulak, hi hi...

♥nrina♥ berkata...

yulie:
jgn kata mascara ke pebenda yg ko cakap tu..celak pun aku malas pakai..sbb aku mmg pemalas hehe..

tq buatkan kek..mmg lagilah aku tak hingat berdiet ni..

kak tie:
diorg bukan sindir kak tie..diorg jeles hehe..

Hatiku

Related Posts with Thumbnails
 
Design by Amanda @ BloggerBuster