Selasa, 1 September 2009

Sampah lagi..

Ini adalah sampah yg hampir 5 tahun aku simpan..


Yg aku tunggu akhirnya jelma jugak hehe..so tak sia2 simpan sampah tu..

Yg ni dapat redem 1

Yang ni dapat 2..


Walaupun nampak cam banyak tapi aku hanya dapat redem 3 je..oklah tu daripada takde langsung hehe..

Kalau beli pek baru, point lebih byk tapi disebabkan aku simpan yg lama tu point sikit jadi nampak ler byk..berpuluh2 plastik jadi terpaksa pakai kotak utk hantar hehe..harap dapatlah..tapi sure dapat kot..

Makin malas plak nak update blog bila hubby ada kat rumah ni..
Masa tu tak byk terluang jadi kalau ada pun hanya utk berehat..malas nak ngadap komputer sbb nanti waktu berlalu begitu cepat..tak best hehe..

3 bunga tulip:

julietchun berkata...

berbaloi simpan lama2, tapi nasib baik tak reput ye, :D

Tie berkata...

Kak tie pun patut mula mengemas ni. Tapi belum sampai seru laa...

IeYzA berkata...

hi...saya pun dok kumpul benda alah nie..tapi lom cukup la..nak redeem untuk 100 points tu..maklumlah kan..baby pun baru 10 mos...jom ziarah n follow saya gak...thanx

Hatiku

Related Posts with Thumbnails
 
Design by Amanda @ BloggerBuster