Rabu, 16 Februari 2011

Tensionlah..

Pening kepala bila nak update jadi lintang pukang..aku pun dah tak tau apa nak cerita..

Dah macam xde makna je hidup skrg ni...macam air mengalir..biar je berlalu..

Sejak ada FB ni lagi susah...dulu fotopages..malas nak update 2x jadi aku dah ler x update fp lagi..laa ni nak update kat fb lak..

Susah cari sendiri...

Macamlah ada masa nak melangok depan komputer ni lelama...

Dah ler sakit2 badan ni..bila nak baik batuk ni..adoii seksa sungguh..

Lagi satu..susah gile babas nak upload video..dah 3 kali aku upload masih x berjaya..dah ler hanya kat youtube je boleh...kat blog ke kat fb ke hmm jgn haraplah..sampai ke besok tahun depan pun x sudah nak menunggu je..

Membebel jelah aku ni...sudah ler tu. Rasa nak tido je tapi byk lak keje nak kene buat ni hmmm...

Baba tu pun ntah apa khabar kat hospital...harap cepatlah dia baik dan bole balik rumah. Susah bila nak pk nak kuar rumah lagi ni hah...aduhhh...tensionnyer..

2 bunga tulip:

kayteeze berkata...

Nrina, foto tu nrina dah kecikkan filenya ke idak ?

Kalau terus upload dari camera tu, memanglah payah... file besor sangat sampai 3-5 Mb.

Cuba kecikkan, sampai max 600 px atau bawah 200 kb. Mesti senang je.

Guna photoscape nak edit tu...

♥nrina♥ berkata...

Tq kak tie..sy ni klu bole sume nak cepat
hangin plak rs klu lambat tu hehe..

Hatiku

Related Posts with Thumbnails
 
Design by Amanda @ BloggerBuster