Ahad, 30 Januari 2011

Apa nak jadi ni!!!

Hujan..hujan..hujan...

Kain baju dah berlambak disidai..nak angkat lembab..busuk lak tu..nak basuh balik pun lum tentu selesai masalah...

Nak sidai pun tak tau katne dah..kononnya beli TOP leh sidai dlm rumah..kesudahanya masam jugak baju tu sume..wangi pun tak kuat semasam bau bj tu uihhhsss...

Baba plak hujan2 ni kencing byk..asyik tembus je..tak basuh tak wangi ler ruang tu nanti..bau hancing je..alas katil pun dah habis bertukar..kain dah takde pasal takde yg kering..dah ler kain alas sume tebal...

Tu baju yg dah basuh semalam pun takde tempat nak sidai..baju hari ni masih lagi dlm mesin basuh..duk ler dulu dlm mesin..kang baru pk nak sumbat katne lak..

Zahran yg semakin mengganas dgn perangai sepahkan brg tanpa henti..tak dapat yg tinggi..dia cari benda utk panjat..ade je idea dia..takde makna aku nak kemas..dia sakit mata tgk bersusun semua brg..aku lak sakit hati tgk brg merata..

Aishhhh!!! apa nak jadi ni...

3 bunga tulip:

kayteeze berkata...

Nrina guna top serbuk atau cair ? Kak tie biasa guna top cair botol warna biru tu. Baju tak masam pun.

Kalau breeze serbuk pun ada, err... tak ingat, ada jenis utk halang 'musty smell'

@LiYaNNuaR berkata...

guna gaks TOP liquid kaler biru... so far, bau hapak dpt dinyahkan...

♥nrina♥ berkata...

kak tie:
beli yg serbuk warna kuning..baru beli selalu beli fab warna kuning gak tapi semua x berkesan ler..

aliya:
iye ke..wah sampai 2 org promote ni tentu bagus..xpe jap lagi g beli hehehe...

Hatiku

Related Posts with Thumbnails
 
Design by Amanda @ BloggerBuster